[JUVENIL A] PUNT DE MÈRIT A FIGUERES

PUNT DE MÈRIT A FIGUERES

El Juvenil 'A' va empatar (1-1) al camp de la UE Figueres, cinquè classificat de la categoria, i ja suma 4 jornades consecutives sense conèixer la derrota. Després d'una primera part sense gols, l'equip dirigit per Edu Mota va adelantar-se en el marcador gràcies a un gol d’Izan en el minut 2 de la represa. No obstant això, el Figueres va refer-se al contratemps i va aconseguir l'empat per mitjà de Badenes a les acaballes del partit. Amb aquest resultat, el Juvenil 'A' s'emporta un punt de mèrit d'un dels camps més difícils del grup, on els locals només han concedit una derrota en tota la temporada. Aquest empat li permet escalar una posició en la classificació (15) i continuar lluitant per l'objectiu de la salvació.

La setmana vinent els d'Edu Mota rebran al CE Manresa a Can Jofresa (16:15h).

Imatge: twitter @UEFigueres