[JUVENIL A] DERROTA PER LA MÍNIMA

El CF Badalona va emportar-se els tres punts (0-1) de Can Jofresa en un partit molt igualat contra el Juvenil ‘A’. En la línia de les últimes setmanes, els d’Edu Mota van donar una bona imatge contra un gran rival (tercer classificat), però els hi va tornar a faltar determinació a les àrees.
L’encontre va tenir molt de ritme gràcies al bon joc mostrat pels dos equips, que van disposar de poques ocasions per desfer l’empat en una primera part plena d’intensitat. De fet, no va ser fins al minut 70 que el Badalona va fer l’únic gol de la tarda, obra de Marc Velasco. Tot i el contratemps, el Jàbac no va deixar d’intentar-ho, tenint una molt bona oportunitat a les botes de ‘Kili’, que va estavellar un xut al travesser a les acaballes del partit.

Finalment, la derrota deixa al Juvenil A com estava abans d’iniciar la jornada: penúltim amb 16 punts. Tot i l’aturada de competicions, l’equip dirigit per Edu Mota té una molt bona oportunitat de capgirar la dinàmica aquest diumenge, que rep al CE Manresa en un partit que va ajornar-se fa dues setmanes. El partit es jugarà a les 12:00h i s’espera un gran ambient a Can Jofresa.