[JUVENIL A] UN PUNT PER SEGUIR CREIENT

El Juvenil 'A' va rescatar un punt al camp del CF Damm (2-2), un dels rivals més complicats que li restàven d'aquí fins a final de temporada, i segueix viu en la lluita per la permanència. Tot i veure's 2 gols avall a la mitja hora de partit, el conjunt d'Edu Mota no li va perdre la cara a l'encontre i finalment van assolir un empat important, per la remuntada i pel rival. Així, tot i encara seguir en posicions de descens (quinzens amb 27 punts), ja són 4 jornades consecutives sense perdre del Juvenil ‘A’.

Tret d’una molt bona ocasió d’Estu, l’inici del partit va ser cerveser, amb el CF Damm gaudint del domini del joc i de les aproximacions de més perill als primers minuts. Tant va ser així que al minut 36 els visitants ja perdien per 2 gols a 0, fruit de les dianes de Favret i Jalade. Això no obstant, va ser important arribar al descans amb només un gol de desaventatge. I és que si en alguns partits al Juvenil 'A' li havia faltat efectivitat, ahir no va ser el cas. En una de les arribades del nostre Juvenil, Nico va ser capaç d'escurçar distàncies amb un xut després d'una centrada lateral.

Amb el 2-1, el guió va ser molt diferent a la represa. El Juvenil 'A' va estar més segur defensivament, no va concedir pràcticament arribades a la porteria de Chema, i va arribar amb perill a l’àrea dels locals. Ara sí, amb molta més confiança, i la evident emergència per puntuar, l'equip va aprofitar el seu moment en el partit per amenaçar la porteria rival. Fins que va arribar el premi. En una de les oportunitats, Chino (màxim golejador de l'equip, amb 8 gols) va anotar l'empat al minut 79. Finalment, el partit podia haver caigut per qualsevol dels dos bàndols, però no es va moure el resultat. Els locals van tenir alguna oportunitat més, però també Christian podia haver fet el gol de la victòria a l’últim minut. D’aquesta manera, el Juvenil ‘A’ suma un punt en un camp i contra un rival que no son gens fàcils.

Abans de l'aturada per Setmana Santa, el Juvenil 'A' té un duel absolutament trascendental la setmana que ve a Can Jofresa. S'enfronta al Llagostera-Costabrava (16:15h), següent rival que té a la classificació, i guanyar-lo signficiaria avançar-lo i poder mirar de més aprop els rivals que marquen el descens.

Imatge: Twitter @cfdamm