[JUVENIL A] SALVATS!

El Juvenil 'A' va certificar la permanència a la Lliga Nacional guanyant a la UE Sants (2-1) a Can Jofresa. Per assegurar-la, els blanc-i-negres havien de guanyar i esperar a que Reus i Mataró no ho fessin. I així va ser, van fer els deures, ni Reus ni Mataró van guanyar, i el Juvenil 'A' serà equip de Nacional la temporada que ve, un fet que feia uns mesos semblava molt complicat per la situació a la classificació de l'equip.

Les condicions climatològiques, sumat al que s'hi jugàven els dos equips, van fer que sobre la gespa de Can Jofresa es veiés un partit poc vistós, amb els dos conjunts asssumint pocs riscos. Tot i així, la primera part no va estar exempta d'ocasions. La UE Sants, que només li valia la victòria per aspirar a salvar-se, va tenir una ocasió molt clara als primers minuts de partit, però Joan Canet va refusar la rematada de cap de Villote. Per contra, el Jàbac va estar més encertat de cara a porta i això li va permetre arribar al descans amb avantatge al marcador. Al minut 42, en una incoporació a l'atac de Santi per la banda dreta, el lateral va assistir a 'Chino' i aquest que no va fallar davant del porter, redimint-se d'una ocasió que havia tingut uns minuts abans.

A la represa, els barcelonins van fer mèrits per empatar el partit, disposant d'ocasions molt clares com un pal de Miñano i un 1 contra 1 d'Oussma contra Canet, però no van estar encertats de cara a porta i això els va acabar penalitzant. De fet, va ser el Jàbac qui va fer la sentència en una de les poques arribades que va tenir al segon temps. En un contraatac, Christian va asissitir a Carlos Mario, que va retallar al porter i va fer el gol de la tranquil·litat. Encara va haver-hi temps per que la UE Sants retallès distàncies als últims minuts per mitjà d'Oussama, però finalment els tres punts es va quedar a Can Jofresa.

D'aquesta manera, el Juvenil 'A' assoleix un objectiu impensable fa uns mesos i que ha estat possible gràcies a la segona volta impressionant que ha fet l'equip, que ha sumat 9 victòries i 3 empats i no perd des del 5 de març.

El comiat de la temporada serà dissabte que ve al camp de l'Espanyol. Els blanc-i-negres encara poden ser vuitens si guanyen a Sant Adrià de Besòs, el que seria la cirereta a un gran final de temporada.