[JUVENIL A] DERROTA CRUEL EN UN PARTIT MOLT IGUALAT

El Juvenil A va caure a casa contra el Gimnàstic de Manresa (1-2) amb un gol a l’últim minut de partit. Els d’Àlex Lòpez van avançar-se en el marcador al primer minut de partit, però els manresans van ser més eficaços a les àrees i això els hi va permetre emportar-se els 3 punts de Can Jofresa.

El partit va començar de la millor manera pel Juvenil A. No havia passat ni un minut de partit quan Oscar Pinós va obrir la llauna amb una gran rematada després d’una combinació vertical. Amb el gol, el Juvenil A va esperar al Gimnàstic en un bloc mig, però tot i així no va deixar d’atacar la porteria rival quan recuperava la pilota. Tant es així que va gaudir d’una ocasió molt clara per aumentar distàncies, però el porter visitant, que va signar una actuació fantàstica, va aturar el xut d’Oscar. Poc a poc, però, els manresans van tenir més la pilota a camp rival i van generar aproximacions a la porteria local. Finalment, a través d’una pilota parada, Nicolás Olmedo va empatar el partit abans d’arribar al descans.

A la represa el guió va ser similar al de la primera. El Gimnàstic va tenir més possessió i aproximacions, però tampoc va generar massa perill a prop de l’àrea local. D’altra banda, una de les ocasions més clares de la segona va ser pel Juvenil A, però el porter manresà va toenar a fer una excepcional aturada per evitar el 2-1. A l’àrea contrària, el Gimnàstic no va perdonar la més clara que va tenir. A les acaballes del partit, una rematada de cap de Rogers Sors va donar la victòria als manresans. Finalment, el gol va suposar una gran decepció local perquè el Juvenil A va merèixer quelcom més que la derrota.

La derrota deixa als homes d’Àlex López en la dotzena posició amb 4 punts. La setmana que ve l’equip espera retrobar-se amb la victòria contra el Cerdanyola, onzè classificat amb els mateixos punts.